HOOFDMENU

Start pagina
Wie ben ik
Wat doet een spiritueel begeleidster
Voor kinderen en jong volwassenen
Hoe verloopt een consult
Wat kost een consult
Informatie over Aura en Chakra's
Behandel technieken
Cursus aanbod
Thema avonden
Interessante internetsites
Extra informatie
Routebeschrijving
Visitekaartje

INFORMATIE OVER BEHANDELTECHNIEKEN

Wat is
Aura
Healing
Wat is
een
Reading
Wat is
Therapeutic
Touch
Wat is
EMDR
Wat is
Access Bars
Therapie
Wat is
Reiki
Wat is
Voet
Reflexologie
Wat zijn
Bach
Remedies

Wat is Aura Healing?

Bij een aura-healing lees ik de aura op actuele onderwerpen, bijvoorbeeld: de vorm, de kleur of kleuren, de sfeer van de aura en de verschillende lagen (de mentale, de emotionele en de fysieke laag). De energie in de aura neem ik waar in de vorm van kleuren, ik zie beelden en voel dingen in mijn eigen lichaam. Op deze manier kan ik een beeld van eventuele verstoringen en waar die eventueel zitten.

Het feitelijke healen is het opruimen van de verstoringen in iemands aura of chakra’s. Een healing staat voor het helen van de energiestroom. Het helpt je om je eigen levenskracht weer te laten stromen door je hele energiesysteem. Dit bevordert je gemoedsrust en je gezondheid. Ook word het energiesysteem weer meer in balans gebracht. Vanuit deze balans kun je weer beter functioneren.

Afhankelijk van het klachtenpatroon zijn één of meerdere healingen nodig.

Voor een Aura healing hoef je niet persé iets te mankeren. Een Aura healing kan ook gewoon een heel ontspannende ervaring zijn. Ook kan een healing een simpele oppoetsbeurt zijn, zoiets als een bezoek aan de schoonheidsspecialiste.


Hoe verloopt een sessie?

Voor een healing neem ik een paar minuten de tijd om mij goed te concentreren en mijn bewustzijn leeg te maken. Ik stem mezelf af op jouw energieveld. Met mijn handen tast ik je aura en je chakra’s af.
Tijdens de healing kun je overigens gewoon met mij praten en vragen stellen.

Bij een Aura healing hoef je niets anders te doen dan je liggend te ontspannen op mijn behandeltafel. Jij hoeft alleen maar te luisteren naar wat ik je vertel.

Ik “lees” de energie in je aura en je zeven chakra’s. Jij voelt hier niets van. Het lezen geeft me inzicht in de-dingen-van-het-leven waar je voor staat of voor komt te staan.
Het lezen verschaft duidelijkheid en verheldert dingen als:

- hoe je in het leven staat
- wat het thema is waar je nu mee bezig bent
- waar je belemmeringen vandaan komen
- hoe je er mee kunt omgaan en
- waar je krachten liggen.

De mate van succes is afhankelijk van de mate van vertrouwen tussen jou en mij. Is er veel vertrouwen dan kan jij je meer open stellen en kan ik meer informatie lezen. Wanneer iemand iets persé geheim wil of moet houden, is dat “iets geheim houden” wellicht zichtbaar in de aura, maar het is niet zichtbaar wat dat geheim inhoudelijk is.

Na afloop van de sessie bespreken we wat ik tegen gekomen ben.


Waartegen helpt een healing?

Een healing is geen wondermiddel voor al uw kwalen. Sommige patronen laten zich snel en efficiënt opruimen. Andere patronen vragen om een diep bewustzijn van de cliënt, over zijn wijze van leven en omgaan met emoties, wat dan om spirituele begeleiding vraagt. Ook zijn er zaken die in het lichaam tot op een heel diep niveau gaan, wat verklaart waarom het ene geval zich succesvol laat behandelen en hetzelfde geval bij een ander niet.