HOOFDMENU

Start pagina
Wie ben ik
Wat doet een spiritueel begeleidster
Voor kinderen en jong volwassenen
Hoe verloopt een consult
Wat kost een consult
Informatie over Aura en Chakra's
Behandel technieken
Cursus aanbod
Thema avonden
Interessante internetsites
Extra informatie
Routebeschrijving
Visitekaartje

INFORMATIE OVER DE CURSUS 'AURA HEALING'

Cursus Aura Healing:
Opbouw van de cursus
Cursus Aura Healing:
Wanneer is de cursus
Cursus Aura Healing:
Waar, kosten, aanmelden


Opbouw van de cursus Aura Healing

De Aura:

Ieder mens heeft een aura. Je aura is het energieveld dat jouw lichaam omgeeft: jouw energetische ruimte. Je bent je er meestal niet van bewust maar soms is het wel te voelen bijvoorbeeld als je in een rij staat en mensen te dicht op je staan.Je kunt er last van hebben dat er energie van een ander in jouw aura achterblijft. Oordelen van ouders, familie, collega´s en vrienden over jou kunnen ook in je aura achterblijven. Soms staat je aura te veel open en laat je de invloeden van anderen te gemakkelijk binnenkomen. Ook kun je te kwistig omgaan met je energie en niet weten hoe je die weer aan moet vullen. Je loopt dan als het ware leeg.


De Chakra's

De chakra’s zijn te vergelijken met een soort energiebronnen. De chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam lopen. Wanneer de chakra’s in evenwicht zijn, kan de energie vrij doorstromen in ons hele lichaam en voelen we ons fit en gezond.
De 7 hoofdchakra’s spelen een belangrijke rol bij lichaam en geest. Elk chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Ideaal zou zijn als alle chakra open staan en allemaal even actief zijn. Helaas is dit meestal niet zo. Chakra’s kunnen geblokkeerd zijn of te overmatig werken waardoor er lichamelijke, emotionele en psychische klachten kunnen ontstaan.


De Cursus:

Tijdens de cursus leer je de aura en chakra’s af te tasten en blokkades en verstoringen op te sporen. Je leert hoe je deze blokkades weg kan nemen zodat de energie weer vrij en ongehinderd kan stromen. Ook leer je te kijken naar je eigen blokkades en belemmeringen en op wat voor manier je deze bij jezelf kan oplossen.