HOOFDMENU

Start pagina
Wie ben ik
Wat doet een spiritueel begeleidster
Voor kinderen en jong volwassenen
Hoe verloopt een consult
Wat kost een consult
Informatie over Aura en Chakra's
Behandel technieken
Cursus Aanbod
Inloop avonden
Interessante Internetsites
Extra informatie
Routebeschrijving
Visitekaartje

HOE VERLOOPT EEN CONSULT

Er zijn allerlei redenen waarom je bij mij zou willen komen:
  • Het kan zijn dat je lichamelijke klachten hebt.
  • Het kan zijn dat je een concrete hulpvraag hebt.
  • Het kan zijn dat je antwoord wilt op bepaalde levensvragen.
  • Het kan zijn omdat je contact wil maken met overleden personen
  • Het kan zijn uit nieuwsgierigheid.
  • Of om wat voor een andere reden dan ook.
Omdat ik werk met verschillende technieken zal ik bij het maken van een afspraak altijd vragen 'wat je zelf zou willen' en 'wat je van mij verwacht'. Uiteraard kunnen wij de afspraken over de te gebruiken behandeltechniek aanpassen als je daar behoefte aan hebt of als ik vind dat een andere behandeltechniek meer toevoegt.

Tijdens het eerste consult zal ik proberen je vragen te beantwoorden en je op je gemak te stellen. Ik zal luisteren naar je verhaal. Ik zal aangeven wat ik verwacht aan behandelingen nodig te hebben, wanneer je verbeteringen mag verwachten en wat de behandelfrequentie zal kunnen zijn of moeten zijn. Een klacht die al langere tijd bestaat, zal immers niet na 1 behandeling genezen zijn.

Als ik ga beginnen met behandelen, zal ik je vragen op mijn behandeltafel te gaan liggen. Je hoeft je niet uit te kleden! Je moet alleen je schoenen uitdoen. Tijdens de behandeling kan je gewoon met me praten en vragen stellen. Voordat ik daadwerkelijk met een behandeling begin, zal ik altijd vragen of je nog behoefte hebt aan verdere uitleg. Het mag niet zo zijn dat je angst hebt voor wat ik ga doen of dat je je niet prettig voelt bij dat wat ik ga doen. Los van het feit dat dat voor jou niet werkt, zal het een succesvolle behandeling in de weg kunnen staan. Openheid en vertrouwen zijn wat mij betreft de basis voor een geslaagde behandeling.

Wanneer je bij mij komt met klachten, zullen we een behandelplan op stellen. Dit plan dient ervoor om vast te leggen wat we bereikt willen hebben na een aantal sessies. Zowel voor jou als voor mij is dit belangrijk. Wanneer een behandeling niet slaagt, voorkomt het behandelplan dat we in een eindeloos traject terecht komen zonder uitzicht op herstel. Dat is zonde van jouw tijd en geld. Ik zal je nooit dwingen steeds maar weer nieuwe afspraken te maken.

Om de behandeling kracht bij te zetten geef ik soms vrijblijvend advies op gebied van ontspanningsoefeningen, visualisaties of andere oefeningen die deel uit kunnen maken van de behandeling, zodat je thuis ook verder kunt werken aan het genezingsproces.