HOOFDMENU

Start pagina
Wie ben ik
Wat doet een spiritueel begeleidster
Voor kinderen en jong volwassenen
Hoe verloopt een consult
Wat kost een consult
Informatie over Aura en Chakra's
Behandel technieken
Cursus aanbod
Thema avonden
Interessante internetsites
Extra informatie
Routebeschrijving
Visitekaartje

WIE BEN IK


Ik ben Joke Oudejans. Ik ben in 1963 in Oostzaan geboren.

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding tot apothekersassistente gaan volgen en heb aansluitend daarop een aantal jaren in een apotheek in Amsterdam gewerkt.

In 1987 ben ik getrouwd en in 1992 heb ik door een ongeluk mijn man verloren. Hierdoor kwam ik alleen te staan met 3 jonge kinderen. Hoewel mijn eerste zorg voor mijn gezin was, heb ik toch een aantal losse cursussen gevolgd omdat ik op zoek was naar antwoorden op vragen als “waarom?” en “waarom moet mij dit overkomen?”
U moet hier denken aan cursussen als Astrologie, Intuďtieve Ontwikkeling, Meditatie cursussen en Werken met Engelenenergie.
Met name in deze periode is mijn eigen spiritualiteit enorm gegroeid en ontwikkeld.

Tussen 1996 en 2000 heb ik mijn eerste en tweede graad in Reiki behaald en heb ik de opleiding Medisch Secretaresse afgerond. Na het behalen van dit diploma heb ik vanwege mijn gezondheid een aantal stappen terug moeten doen.

In 2003 pakte ik de draad weer op met opleidingen tot Voetreflextherapeute en Spiritueel Begeleidster. Daarnaast heb ik mij toegelegd op magnetiseren en Bach Remedies.

Nadat ik in 2007 mijn opleiding tot medium had afgerond, heb ik mijn graad als Reiki Master behaald.

Inmiddels hertrouwd, werd het met de verhuizing naar de Oasestraat voor mij mogelijk een eigen praktijk-aan-huis op te zetten. Een wens die ik allang koesterde maar nooit had kunnen realiseren.

Naast het opbouwen van mijn praktijk, ben ik opleidingen en cursussen blijven volgen om mijzelf verder te ontwikkelen.

Ik organiseer inloop-avonden (meditatie-avonden, Open Reiki avonden en intuitieve avonden) bij mij thuis. Hiernaast geef ik ook de cursus 'Aura Healing'.