HOOFDMENU

Start pagina
Wie ben ik
Wat doet een spiritueel begeleidster
Voor kinderen en jong volwassenen
Hoe verloopt een consult
Wat kost een consult
Informatie over Aura en Chakra's
Behandel technieken
Cursus Aanbod
Inloop avonden
Interessante Internetsites
Extra informatie
Routebeschrijving
Visitekaartje

VOOR KINDEREN EN JONG VOLWASSENEN

Je hoeft geen volwassene te zijn om bij mij in mijn praktijk te komen. Ik behandel ook vaak kinderen en minderjarigen; van 0 tot 18. Jonge kinderen worden meestal gestuurd door de ouders. Oudere kinderen en scholieren komen bij mij op aanraden van hun ouders . . . of uit eigen vrije wil!

Kinderen die bij mij komen, hebben daar verschillende redenen voor. Sommige komen bij mij omdat zij bepaalde angsten hebben. Anderen omdat ze verdriet hebben. Sommige voelen zich gekwetst. En weer anderen zijn boos. En er zijn er die naar mij toe komen omdat zij problemen hebben die ze niet met familie of vrienden willen of kunnen bespreken.

Maar wat al deze kinderen gemeen hebben, is dat zij wat extra hulp kunnen gebruiken. Hulp om angsten te overwinnen. Hulp om het verdriet minder pijn te laten doen. Hulp om de boosheid niet alles te laten overheersen. Of gewoon iemand om mee te kunnen praten.

Misschien herken je jezelf in een van de hierboven genoemde voorbeelden en wil je bij me langs komen. Het kan ook zijn dat anderen, bijvoorbeeld je ouders, het fijn zouden vinden als je naar me toe zou komen. Hoe dan ook; je bent in ieder geval van harte welkom.
En vergeet niet: hulp vragen is geen schande of iets waar je je voor moet schamen. Sterker nog;
"het is veel moediger om die uitgestoken helpende hand te pakken, als dat nu even nodig is!"