HOOFDMENU

Start pagina
Wie ben ik
Wat doet een spiritueel begeleidster
Voor kinderen en jong volwassenen
Hoe verloopt een consult
Wat kost een consult
Informatie over Aura en Chakra's
Behandel technieken
Cursus Aanbod
Inloop avonden
Interessante Internetsites
Extra informatie
Routebeschrijving
Visitekaartje

WAT DOET EEN SPIRITUEEL BEGELEIDSTER

Het feit dat we bestaan en leven, brengt ons
dat we als mens met gevoelens om moeten gaan
en voor keuzes komen te staan.
Zo is ons dagelijks leven.In onze huidige maatschappij bestaat een enorme prestatiedrang. Alles moet sneller, alles moet beter, alles moet mooier, alles moet...

In makkelijke periodes lijkt "alles vanzelf" te gaan.
In andere periodes kost het behoorlijk wat tijd en energie.
Je kan bijvoorbeeld in een periode terecht komen "waarin je even niet meer weet hoe het nu verder moet". Je kan het gevoel krijgen "van het juiste pad afgedwaald te zijn".
“Hoe makkelijk” of “hoe moeilijk” het ook voor je verloopt;
feit blijft dat je er zelf middenin zit.

En omdat je er middenin zit, kan het moeilijk zijn om een totaal overzicht te krijgen. In de moeilijke periodes kan je dan behoefte hebben aan ondersteuning. Een gesprek met een onafhankelijk persoon die je kan helpen open en eerlijk naar jezelf te kijken. Een spiritueel begeleidster zou die helpende hand kunnen zijn.

Je kan bij mij terecht met de kleine en de grote vragen over zaken waarmee het leven je confronteert. Dat kan van alles zijn; werk, liefde, relaties, huisvesting, gezondheid, verdriet, verlies, angst, etc.
In onze gesprekken breng je naar voren wat je op dat moment in je leven bezig houdt.

Ik luister naar de dingen die gezegd worden maar hoor en voel ook de dingen die niet gezegd worden. Ik kijk naar wat je me non-verbaal vertelt. Ik kijk naar jouw energiestromen. Ik probeer dit alles in een groter geheel te plaatsen. Dat geeft me dan de mogelijkheid om tot de kern te komen van waar je in zit of van dat waar je tegenaan loopt. Door middel van spirituele begeleiding kan ik je ondersteuning bieden en feedback geven.

Zo hoop ik je nieuwe inzichten te geven waardoor je bewuster in je leven staat. Ik hoop je (weer) bewust te maken van je positieve eigenschappen, liefde voor jezelf en vertrouwen in je eigen krachten. Zo proberen we samen te zoeken naar antwoorden en oplossingen waardoor (of waarmee) het mogelijk wordt voor jou om de draad van je leven weer op kan pakken.